Paylaş Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
16.06.2022

Genel Müdürlüğümüzde devir teslim töreni gerçekleştirildi. 15.06.2022

​Diyanet İşleri Başkanlığımız Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Özdemir Genel Müdürümüz Erdal ATALAY'dan görevi devraldı.


Diyanet İşleri Başkanlığı’nda Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Özdemir'in devir teslim törenlerine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, görevi devreden Genel Müdürümüz Erdal ATALAY bey'e yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, göreve yeni başlayan Genel Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR bey'e de yeni görevlerinde başarılar diledi.

Devir teslim törenlerinde konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ülkemizin her ilinde, ilçesinde, köyünde olduğunu belirterek, “Milletimizin bizim rehberliğimize ihtiyacı var. Bu rehberliği her yerde yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.

“Bu bir bayrak yarışıdır.”

Görevini devreden Genel Müdürümüzün tecrübelerinden istifade edeceklerini dile getiren Başkan Erbaş, “Bu görevler tamamen bir bayrak yarışıdır. Yeni Genel müdürümüze yeni görevlerinde çok önemli görevler düşüyor.” ifadelerini kullandı.

Devir teslim törenlerinde, Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Selim Argun, Prof. Dr. Huriye Martı, Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, göreve yeni başlayan Genel Müdürümüzün hayırlı ve başarılı bir şekilde görev yapmaları için dua etti.

Törene, Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Selim Argun, Prof. Dr. Huriye Martı, Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, Kadir Dinç ve Başkanlığın üst düzey yöneticileri de katıldı.