07.01.2019

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Dünden Bugüne” adlı fotoğraf sergisini açtı

​Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Köln’de Diyanet İşleri Türk İslam Birliğinin (DİTİB) kuruluş süreci ile DİTİB Köln Merkez Camii’nin yapım aşamalarını anlatan “Dünden Bugüne” adlı fotoğraf sergisini açtı.​

DİTİB Köln Merkez Camii’nin Sergi Salonu’nda ziyarete açılan sergide 60 adet fotoğraf bulunuyor.

20 Ocak’a kadar ziyaret edilebilecek olan sergi, aynı zamanda Köln Ehrenfeld Tasarım Parkuru (Passagen/Interior Design Week Köln 2019) kapsamında da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.