21.12.2021

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Gürcistan müftüleriyle bir araya geldi. 17 Aralık 2021 Cuma

​Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “İl Buluşması” için bulunduğu Artvin’de Batı Gürcistan Müslümanları Müftüsü Adam Shantadze ve Doğu Gürcistan Müslümanları Müftüsü Etibar Eminov ile bir araya geldi.

Başkan Erbaş, Müftü Shantadze ve Müftü Eminov’dan Gürcistan’da yürütülen din hizmeti, din eğitimi konularında bilgi aldı ve istişarelerde bulundu.

Görüşmeye, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla ve Diyanet Işleri Başkanlığı Mushafları Inceleme Kıraat Kurulu Başkanı Hafiz Osman Şahin de katıldı.